Партньори

Фирма Шлос работи с продукти на световно известните компании:
VMZ Lindab SOFIAMED

Това са компании успешно развиващи се в световен мащаб в производството на продукти за покривни и фасадни покрития.


VM ZINC е компания с богат професионален опит известен по цял свят.

Търговската марка VM ZINC символизира пълната гама продукти от титан-цинкова ламарина. Необикновено дълготраен материал, устойчив на корозия, подходящ както за жилищни, така и за обществени сгради.

Титан-цинковата ламарина се предлага в 6 цветови гами:
- Natural Zinc
- Quartz Zinc
- Anthra Zinc
- Pigmento Blue
- Pigmento Red
- Pigmento Green

www.vmzinc.com
СОФИЯ МЕД АД е индустриална компания, която има повече от 60-годишен опит в областта на обработката на цветни метали, по-специално на мед и медни сплави. Тя се намира в София, България.

СОФИЯ МЕД АД е дъщерна фирма на ХАЛКОР АД – Гърция.

СОФИЯ МЕД АД произвежда широка гама от валцовани и пресовани продукти от мед и медни сплави – листове, ленти, кръгове, дискове, шини, пръти, профили.

Компанията разполага с предимствата на натрупания опит и на широката международна известност на фирмата майка. Производствените мощности заемат около половината от общата площ от 250 000 кв.м., а промишлените халета са разположени на площ от около 120 000 кв.м.

Екипът на фирмата притежава голям опит, технически и управленски умения, които са от съществено знчение при разработването и производството на висококачествени продукти.

СОФИЯ МЕД АД непрекъснато инвестира в най-съвременни технологии за да осигури най-висококачествено производство, отговарящо на изискванията както на международните стандарти,така и на изискванията на клиентите.

www.sofiamed.bg
Линдаб е създаден през 1959 г. в шведския град Бостан. Чрез развитието и продажбата на стоманени строителни материали с много добро качество, Линдаб става известен по целия свят, развивайки постепенно своята дейност в Европа, САЩ и Азия. Понастоящем, Линдаб има 125 представителства в 26 страни със 178 производствени единици.

Предложението на Линдаб е насочено по търсене на строителния пазар – метални системи за строителство.

Дивизията Профили произвежда и продава пълен набор от метални системи и компоненти за гражданското и индустриалното строителство, материализирани в широка гама продукти, чиито общи кратни са 15-годишната гаранция, давана от производителя, определения 50-годишен живот на продуктите, многослойната полиестерна защита на ламарината, както и непогрешимия естетически изглед.

Линдаб разви широк спектър от продукти и услуги, които отговарят на най-високите изисквания за комфорт на своите потребители, било то индустриални или жилищни.

www.lindab.bg